FilmerTeksterLæremidler til salgsTom AndersenEnglishEspañol

Ledet av fysioterapeut Berit Ianssen, spesialist i psykomotorisk fysioterapi Levanger 5.februar 2018. Pinne på gulv, arbeid to og to – klappe på hverandre, bevege rundt i rommet, arbeide to og to på krakk rygg mot rygg og alene på krakken, stå ved krakk – bena i forhold til krakken, stå ved vegg – arbeide på balansepute og pinnsvin, arbeide med bena ifht vegg/ribbevegg, arbeide to og to med erteposer, bevege rundt i rommet, bevegelser og ro nede på gulvet – 60 min.

Retningslinjer for bruk av nettstedet www.movephysiotherapy.no

Formålet med nettstedet er å gi et innblikk i bevegelsesgrupper ledet av fysioterapeuter med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. For å få innblikket så autentisk som mulig, er deltagerne i gruppene viktige medspillere. Nettstedet vil også formidle eldre og nyere publikasjoner fra praksisnære læremidler i psykomotorisk fysioterapi. Bruk av nettstedet er gratis.

Alt som ligger på nettstedet er beskyttet av den til enhver tid gjeldene lov om opphavsrett til åndsverk - Åndsverkloven. Det betyr blant annet at det er forbud mot å publisere bilder og film fra nettsiden. Videre er alle opplysninger innhentet, behandlet og oppbevart i overensstemmelse med kravene i personopplysningsloven. Ved å bruke denne nettsiden bekrefter du at du vil respektere gjeldende lovverk.