FilmerTeksterLæremidler til salgsTom AndersenEnglishEspañol

Beveg deg selv 1 Gudrun Øvreberg Ledet av fysioterapeut Gudrun Øvreberg, spesialist i psykomotorisk fysioterapi, Harstad 1990/1991. På coveret står følgende: Livskvalitet, plager og bevegelighet påvirker hverandre Dette er film nr 1 i en serie på 3 deler med enkle bevegelser, beregnet til å ta vare på på din naturlige ledighet. Vær med etter evne. Hensikten er å løse på stivhet og spenning. I den sammenheng er det vesentlig å myke opp brystkassen slik at pusten blir frigjort. Kjenn at kjeve og tunge er avspente. Unødige spenninger her bremser pusten. Bevegelsene kommer best når du lirker og leker dem frem, - ikke gjør det til en slåsskamp med deg selv. Ta det antall repetisjoner som passer deg, og de bevegelser som føles gode for deg. Start varsomt. Bygg deg rolig opp i den enkelte time og over tid. Begynn med denne enkleste filmen og bli dus med den før du går videre. Det er bedre å gjøre lite og ofte enn sjelden og mye. Alt du trenger er en ledig klesdrakt, - bare føtter, - en krakk, - ca 40 cm av et kosteskaft el.l – en matte/gulvteppe og litt plass rundt deg. Ta tid til en bevegelig stund, enten du er alene eller sammen med flere. Lykke til…… Produsert med støtte fra fond til etter- og videreutdanning av fysioterapeuter 1990- 1991.

Retningslinjer for bruk av nettstedet www.movephysiotherapy.no

Formålet med nettstedet er å gi et innblikk i bevegelsesgrupper ledet av fysioterapeuter med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. For å få innblikket så autentisk som mulig, er deltagerne i gruppene viktige medspillere. Nettstedet vil også formidle eldre og nyere publikasjoner fra praksisnære læremidler i psykomotorisk fysioterapi. Bruk av nettstedet er gratis.

Alt som ligger på nettstedet er beskyttet av den til enhver tid gjeldene lov om opphavsrett til åndsverk - Åndsverkloven. Det betyr blant annet at det er forbud mot å publisere bilder og film fra nettsiden. Videre er alle opplysninger innhentet, behandlet og oppbevart i overensstemmelse med kravene i personopplysningsloven. Ved å bruke denne nettsiden bekrefter du at du vil respektere gjeldende lovverk.