FilmerTeksterLæremidler til salgsTom AndersenEnglish (winter 2022)Español (invierno 2022)

Ledet av fysioterapeut Berit Ianssen, spesialist i psykomotorisk fysioterapi Levanger 11.februar 2019. Stå på/trå på pinnsvin, diverse stående på gulv (fra 3.40), arbeide to og to med kontrastøving og kjenne hva som skjer ellers i kroppen når vi spenner et sted (fra 6.50), sitte på krakk – tredelt bevegelse ned og opp og diverse med armer (fra 15.45), sideleie – arbeide med arm og thorax (fra 27.30), framliggende – frosketak (fra 34.00), ryggliggende på luftpute med bena på krakk (fra 37.00)

Retningslinjer for bruk av nettstedet www.movephysiotherapy.no

Formålet med nettstedet er å gi et innblikk i bevegelsesgrupper ledet av fysioterapeuter med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. For å få innblikket så autentisk som mulig, er deltagerne i gruppene viktige medspillere. Nettstedet vil også formidle eldre og nyere publikasjoner fra praksisnære læremidler i psykomotorisk fysioterapi. Bruk av nettstedet er gratis.

Alt som ligger på nettstedet er beskyttet av den til enhver tid gjeldene lov om opphavsrett til åndsverk - Åndsverkloven. Det betyr blant annet at det er forbud mot å publisere bilder og film fra nettsiden. Videre er alle opplysninger innhentet, behandlet og oppbevart i overensstemmelse med kravene i personopplysningsloven. Ved å bruke denne nettsiden bekrefter du at du vil respektere gjeldende lovverk.