FilmerTeksterLæremidler til salgsTom AndersenEnglishEspañol

Ledet av fysioterapeut Jannicke Devold, spesialist i psykomotorisk fysioterapi, på Lillehammer 24.september 2020. Sittende på krakk, og stående fra 28:40 i filmen. Gruppene er utviklet med basis i psykomotorisk fysioterapi, Basal Kroppskjennskap og Læringsorientert Fysioterapi og i tillegg det hun har lært av logopeder om stemmebrukmetoder. Se ellers tekst i filmrammen med hele filmen fra seminaret.

Retningslinjer for bruk av nettstedet www.movephysiotherapy.no

Formålet med nettstedet er å gi et innblikk i bevegelsesgrupper ledet av fysioterapeuter med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. For å få innblikket så autentisk som mulig, er deltagerne i gruppene viktige medspillere. Nettstedet vil også formidle eldre og nyere publikasjoner fra praksisnære læremidler i psykomotorisk fysioterapi. Bruk av nettstedet er gratis.

Alt som ligger på nettstedet er beskyttet av den til enhver tid gjeldene lov om opphavsrett til åndsverk - Åndsverkloven. Det betyr blant annet at det er forbud mot å publisere bilder og film fra nettsiden. Videre er alle opplysninger innhentet, behandlet og oppbevart i overensstemmelse med kravene i personopplysningsloven. Ved å bruke denne nettsiden bekrefter du at du vil respektere gjeldende lovverk.