FilmerTeksterLæremidler til salgsTom AndersenEnglishEspañol

Ledet av fysioterapeut Ingar Kvebæk, spesialist i psykomotorisk fysioterapi Lillehammer 5.mai og 13.juni 2022 En undersøkelse/behandling med fysioterapeutens ord og grep, hva han ser etter og gjør underveis, flettet sammen med erfaringer fra og refleksjoner over praksis. Filmen er en oppfølging av Ingar Kvebæks foredrag Arbeid med pustevansker ved EILO publisert under Foredrag på dette nettstedet. Man kan se undersøkelsen/behandlingen både med og uten lyd :-). Stående fra 2.58, sittende fra 5.18, framliggende fra 7.07, ryggliggende fra 11.59, sideliggende fra 22.00, resten ryggliggende (nakke, hode osv) fra 26.10, oppsummering fra 34.31, ettertanker fra 36.34.‍

Retningslinjer for bruk av nettstedet www.movephysiotherapy.no

Formålet med nettstedet er å gi et innblikk i bevegelsesgrupper ledet av fysioterapeuter med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. For å få innblikket så autentisk som mulig, er deltagerne i gruppene viktige medspillere. Nettstedet vil også formidle eldre og nyere publikasjoner fra praksisnære læremidler i psykomotorisk fysioterapi. Bruk av nettstedet er gratis.

Alt som ligger på nettstedet er beskyttet av den til enhver tid gjeldene lov om opphavsrett til åndsverk - Åndsverkloven. Det betyr blant annet at det er forbud mot å publisere bilder og film fra nettsiden. Videre er alle opplysninger innhentet, behandlet og oppbevart i overensstemmelse med kravene i personopplysningsloven. Ved å bruke denne nettsiden bekrefter du at du vil respektere gjeldende lovverk.