FilmerTeksterLæremidler til salgsTom AndersenEnglishEspañol

Opptaket er gjort i Harstad mai 1985. Foranledningen var at spesialist i psykomotorisk fysioterapi Gudrun Øvreberg ønsket å vise gode funksjonsprøver på en kollega, mens grunnleggeren av psykomotorisk fysioterapi Aadel Bülow-Hansen observerte og kunne kommentere. Tilstede under opptaket er også 14 videreutdanningsstudenter i psykomotorisk fysioterapi og professor Tom Andersen. Fra 17.07 starter diskusjonsdelen av opptaket. Det vises kun noen bilder og en filmsnutt uten lyd fra denne delen av opptaket.

Retningslinjer for bruk av nettstedet www.movephysiotherapy.no

Formålet med nettstedet er å gi et innblikk i bevegelsesgrupper ledet av fysioterapeuter med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. For å få innblikket så autentisk som mulig, er deltagerne i gruppene viktige medspillere. Nettstedet vil også formidle eldre og nyere publikasjoner fra praksisnære læremidler i psykomotorisk fysioterapi. Bruk av nettstedet er gratis.

Alt som ligger på nettstedet er beskyttet av den til enhver tid gjeldene lov om opphavsrett til åndsverk - Åndsverkloven. Det betyr blant annet at det er forbud mot å publisere bilder og film fra nettsiden. Videre er alle opplysninger innhentet, behandlet og oppbevart i overensstemmelse med kravene i personopplysningsloven. Ved å bruke denne nettsiden bekrefter du at du vil respektere gjeldende lovverk.