FilmerTeksterLæremidler til salgsTom AndersenEnglishEspañol

Ledet av psykomotorisk fysioterapeut, dr.polit. og professor i helsefagvitenskap Gunn Engelsrud på OsloMet 14. oktober 2021. Gunn Engelsrud tar oss med gjennom en time med bevegelse og gir et innblikk i hvordan hun tenker og reflekterer i arbeidet. Hun er kjent for fagfeltet psykomotorisk fysioterapi med sine bevegelses-seminarer, sine bøker, artikler og bloggen www.rettfrakroppen.no‍ (Se musikkforslag fra Gunn Engelsrud)

Musikk Gunn Engelsrud liker å bruke: Feel - Robbie WilliamsWalking and Falling - Laurie AndersonWaterways - Lidivico EinaidiAs Tears Go By - Marianne FaithfullOm Sahana Vavatu - Deva PremalOm Namo Bhagavate - Devi PremalThe River in Flowing - Gila AntaraHey Ma Durga- Donna De LoryGivinda Hare - Krishna DasLiberation - Harold van Lennep

Retningslinjer for bruk av nettstedet www.movephysiotherapy.no

Formålet med nettstedet er å gi et innblikk i bevegelsesgrupper ledet av fysioterapeuter med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. For å få innblikket så autentisk som mulig, er deltagerne i gruppene viktige medspillere. Nettstedet vil også formidle eldre og nyere publikasjoner fra praksisnære læremidler i psykomotorisk fysioterapi. Bruk av nettstedet er gratis.

Alt som ligger på nettstedet er beskyttet av den til enhver tid gjeldene lov om opphavsrett til åndsverk - Åndsverkloven. Det betyr blant annet at det er forbud mot å publisere bilder og film fra nettsiden. Videre er alle opplysninger innhentet, behandlet og oppbevart i overensstemmelse med kravene i personopplysningsloven. Ved å bruke denne nettsiden bekrefter du at du vil respektere gjeldende lovverk.